top of page

mie., 26 oct.

|

Dumbrăvița

Atelier de gatit (sanatos) pentru copii

A doua ediție a atelierului nostru, unde vom găti împreună cu copiii preparate gustoase și sănătoase.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Atelier de gatit (sanatos) pentru copii

Ora și locul

26 oct. 2022, 18:00 – 19:00

Dumbrăvița, Strada Petőfi Sándor 79, Dumbrăvița, Romania

Oaspeți

Despre eveniment

Rezervarea locului se va face prin achitarea unei donații de 30 lei . Aeastaa va fi direcționată către proiectul ”Vreau să trăiesc” (proiect derulat de AMT) prin care se achiziționează medicamente necesare copiilor cu afectiuni hemato-oncologice, spitalizați la Louis Țurcanu. Restul de 95 ron se vor achita la restaurant.

 Descriere Eveniment SANATATE PRIN ALIMENTATIE- #Gatim sănătos, creștem frumos Serie de evenimente la care va invitam cu mare drag sa participati alături de Culoarea Soarelui , un concept care are misiunea de a promova stilul de viata sanatos. E dedicat copiilor dar în același timp și părinților, e necesar ca adultul să fie prezent, să asculte informațiile primite la Lecția de Nutritie si sa implementeze în viața de zi cu zi ceea ce învață alături de noi!  

ALIMENTATIA FARA ZAHAR SUBIECTUL PRINCIPAL AL EVENIMENTULUI  

❓️❓️Cum se va organiza? 

📜Scurta LECȚIE DE NUTRITIE -impactul  zahărului asupra imunității, implicit a microbiomului și imunității implicit -soluții pentru alimentatie sanatoasa fara zahar, înlocuitori naturali ai zahărului; -soluții pentru pregatirea imunității la reintrarea în școli și grădinițe; Luați agendă pentru notițe❗️  

🍱ORA DE PRACTICA  

💥 pregătire budinca de chia 

💥gem crud de curmale  

📍Fiecare participant va avea incluse ingredientele și budinca cu care va pleca acasă.  

📍Degustam diverse preparate fara zahar, avem acces la informații de la specialist în nutriție!  

📍Se primesc toate retetele cu ceea ce se va pregăti în cadrul atelierului. 

 ✅️ Cost Atelier 125 Ron 

O parte din taxa de participare (30 Ron) va fi direcționată către proiectul ”Vreau să trăiesc” (proiect derulat de AMT) prin care se achiziționează medicamente necesare copiilor cu afectiuni hemato-oncologice, spitalizați la Louis Țurcanu. Rezervarea locului 30 RON, In restaurant se plateste diferenta de 95 Ron, card sau numerar.

Bilete

Preț

Cantitate

Total

 • Rezervare loc

  30,00 RON

  Banii colectati prin vanzarea acestul bilet vor fi donati către proiectul ”Vreau să trăiesc” (proiect derulat de AMT) prin care se achiziționează medicamente necesare copiilor cu afectiuni hemato-oncologice, spitalizați la Louis Țurcanu.

  30,00 RON

  0

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page