
de luni pana vineri
La restaurantul Casa Bunicii servim meniul zilei în Timișoara sau Dumbrăvița într-un format propriu care îți asigură o mai mare diversitate.
Alege oricare din felurile de bază de mai jos și adaugă, dacă vrei, supe, salate sau desert, pentru un preț suplimentar. Toate preparatele din imagine sunt disponibile în fiecare zi.
Meniul zilei este disponibil de luni pana vineri intre 11:30 și 15:00.
Poti comanda meniul zilei online cu livrare la tine acasa sau la birou. In Timisoara colaboram cu Tazz si Glovo dar avem si platforma proprie pentru comenzi cu ridicare personala.
Meniul zilei Timisoara
Fel de bază meniul zilei

Piept de pui parizian
Piept de pui parizian cu zuspeis de mazare si morcovi caramelizati cu cimbrisor.

Gulaș vienez
Un gulaș ușor picant, făcut din carne de porc, servit cu mămăligă, ochi de ou și ardei iute. Doar la Casa Bunicii Dumbrăvița

Șnițel de pui "Casa Bunicii"
Un best seller. Piept de pui cu un sos special de roșii si mozarella. Împreună cu o garnitură de cartofi piure.

Chiftele marinate
Chiftele din carne de porc, cu putina paine, si sos de rosii indulcit si aromat cu foi de dafin. Doar la Casa Bunicii Timișoara.
Poti alege oricare oricare dintre preparatele de mai jos deoarece ele sunt disponibile in fiecare zi. Orice preparat ai alege pretul meniului zilei ramane acelasi.
Supă & Ciorbă
La Casa Bunicii meniul zilei nu conține supa sau ciorba, ea trebuie aleasă de tine, doar daca vrei. Dupa ce selectezi felul de baza, alege si o supa sau o ciorbă la un pret mult mai mic decat în meniu.
.jpg)
Supă cu găluște
Bunica face supa din carne de rață apoi adaugă găluște pufoase de gris.

Ciorbă de pui a la grec
Merge perfect cu smântână și ardei iute.

Ciorbă de burtă
Dacă vrei să încerci o ciorbă de burtă bună în Timișoara trebuie sa treci pe la Casa Bunicii.

Ciorbă țărănească de legume
Merge perfect cu smântână și ardei iute.
Desert
La fel ca si in cazul supei, desertul este obtional si îl poți selecta la finalul comenzii.

Papanasi ca la bunica
Papanaș servit cu sos de vanilie si dulceață de afine. 1/2 porție

Gomboți cu prune
Pregatiți din aluat cu cartofi, prune si pesmet prăjit cu zahăr. 1 buc

Crempita
Desert tradițional din Banat, ușor de mancat deoarece foetajul este sfarâmat.