Evenimente corporate & Catering
Servicii complete
Cu mai bine de 13 ani de experiență în domeniul organizării de evenimente, suntem extrem de mândri că am avut privilegiul de a colabora cu partenerii noÈ™tri pentru a crea momente de neuitat. Oferim servicii complete È™i adaptate nevoilor dumneavoastra pentru evenimente de afaceri, inclusiv petreceri de firmă, catering, coffe break-uri, degustări de vin È™i cine festive. Nu trebuie să vă faceÈ›i griji pentru aspecte precum deplasarea sau inventarul, întrucât noi ne ocupăm de toate acestea pentru dvs. În plus, echipa noastră de experÈ›i este specializată în ofertare B2B È™i poate furniza rapid o ofertă personalizată, adaptată nevoilor dvs. ContactaÈ›i-ne acum pentru mai multe informaÈ›ii!
Varianta 1 - 135 ron/pers
Bufet rece - 250 gr/persoana
-
​Cosulete cu salata de icre
-
Piept de pui rulat in bacon
-
Ceafa de porc afumata pe pita
-
Chiftelute de porc in crusta de seminte
-
Frigarui caprese
-
Fasole frecata cu prajeala de ceapa rosie
-
Salata de vinete cu ardei copti
-
Salata Caesar
-
Telemea marinata invelita in sunca de casa
-
Rulouri de Ementaler cu somon fume
-
Bruschete cu ton si branza
-
Ciuperci umplute cu brocolli si parmezan
-
Rosii cherry cu crema gorgonzola
-
Crostini cu chorizo si castraveti chornichon
-
Crispy de pui in fulgi de porumb ​
Bufet cald- 540 gr/persoana
180gr carne, 200 gr garnitura, 100 gr salata, 60 gr paine
-
​Piept de pui cu sos de rosii si mozzarella
-
Piept de pui cu sos de visine/marar
-
Ceafa de porc gratinata cu ciuperci, bacon, ceapa si cascaval
-
Cotlet de porc cu sos de piper
-
Salau cu sos de lamaie si capere
-
Cartofi cu unt si verdeata
-
Cartofi cu rozmarin si usturoi
-
Orez cu mazare si morcovi
-
Legume saute
-
Salata ( trei sortimente)
-
Paine
Varianta 2 - 150 ron/pers
Bufet rece - 250 gr/persoana
-
Ceafa de porc gatita domol cu crema hrean si ardei copt pe jar
-
Tartina cu hribi si trufe cu fulgi de ceapa rosie
-
Legume prospete
-
Rosii cherry cu crema de gorgonzolla si rucolla
-
Humus de fasole neagra cu ulei de masline extravirgin si seminte de dovleac
-
Mix branzeturi maturate cu nuci, fructe dezhidratate, miere si dulceata de afine
-
Miniburgeri cu piept de pui
-
Salata cu sfecla rosie si branza de capra cu nuci caramelizate
-
Salata Caesar
-
Bresaola cu rucola si peccorinno
-
Crema de vinete cu ceapa lyonese pe paine tramezzinni
-
Crostini cu crema de branza aerata cu cocos si curcuma
-
Fasole frecata cu salsa de ceapa rosie si boia afumata
-
Meatballs skewers cu rosii dezhidratate
-
Camembert cu dulceata de ardei iute si baby spanac
Bufet cald- 540 gr/persoana
180gr carne, 200 gr garnitura, 100 gr salata, 60 gr paine
-
Tagliata din ceafa de porc cu dulceata de ardei copti
-
Pulpa de rata confiata
-
Piept de pui cu branza feta, busuioc proaspat si ulei de masline
-
Obrajori de porc cu sos brun
-
Snitel vienez din carne de vitel black angus
-
Salau in crusta de panko cu ierburi aromate
-
Cartofi copti cu rozmarin
-
Varza rosie caramelizata cu mere si nucsoara
-
Rattatouile
-
Orez salbatic cu porumb dulce si capere
-
Salata ( trei sortimente)
-
Paine
Varianta 3 - 195 ron/pers
Bufet rece - 250 gr/persoana
-
​Tartina din branza maturata cu foie gras si dulceata de dovleac si seminte
-
Foietaj cu salata de icre de stiuca si lime
-
Salata Waldorf
-
Pastrama de vita black angus cu crema de hribi si trufe de padure
-
File de pastrav afumat cu perle de icre
-
Pralina din brânza de capra in crusta de alune si dulceata de afine
-
Jamon intins pe grisina cu crema de pepene galben
-
Maduvioara cu ceapa rosie si baby castravete murat
-
Salata Caesar
-
Miniburger cu carne de vita Black Angus
-
Mozzarela ciliegine cu rosii cherry si masline
-
Vole au vent cu crema de branza picanta si somon fume
-
Yelow tuna cupcakes
-
Piersica cu bacon si mozzarela
-
Castraveti cu crema avocado si creveti​
Bufet cald- 540 gr/persoana
180gr carne, 200 gr garnitura, 100 gr salata, 60 gr paine
-
​Piept de rata cu dulceata de afine
-
Tagliata din antricot de vita cu sos chimichurry
-
Coaste de porc cu sos barbeque
-
Muschi de vita cu sos de hribi
-
File de lup de mare
-
Piept de pui cu rosii uscate si spanac
-
Risotto cu galbiori si ghebe
-
Legume a la plancha
-
Mazare saute cu menta si unt extrafin Beurre d´Isigny Doux
-
Cartofi copti intregi gratinati cu parmezan
-
Salata ( trei sortimente)
-
Paine​
Informatii utile
-
Comanda minima este de 20 de persoane
-
Pentru comenzi intre 20 si 49 de persoane puteti selecta
-
9 preparate de bufet rece, dintre cele disponibile​
-
doua feluri de carne si doua garnituri
-
-
Pentru comenzile intre 50 si 99 de persoane puteti selecta​
-
bufete rece - toate preparatele​
-
bufet cald - 3 tipuri de carne si 3 garnituri
-
-
Pentru comenzi de 100 de persoane sau mai mult puteti selecta toate preparatele din oferta, atat la bufetul rece cat si la cel cald.​
-
Transportul in Timiosra - 250 ron
-
Transportul in afara orasului - 250 ron + 5 ron/km
-
Servicii de montaj si aranjare bufet - 10 ron/pers
Alte tarife
-
Masa cocktail, husa inclusa - 150 ron
-
Masa rotunda 180 cm, fata de masa inclusa - 200 ron
-
Vesela & tacamuri - 20 ron/persoana
-
Scaune pliabile din lemn, perna sezut inclusa - 22 ron/buc
-
Pahare - 5 ron/buc
Alte servicii
La cerere putem asigura si urmatoarele:
Bar mobil
Bar de limonada
Bar de inghetata
Bar mobil
Cotton candy bar
Salty bar
Enertainment
DJ
Scenă
Lumini
Ecran proiectie
Sonorizare profesionala
Muzica live
Photo booth
360 video booth
Live cooking
Grill profesional pe carbuni
BBQ Smoker
Ceaun
Tigaie uriașă
Proțap
Ospatari & bamani
Șef de sală
Vesela de porțelan sau unica folosinta
Transport cu autocar