top of page

vin., 29 iul.

|

Timișoara

Beck Corlan la Casa Bunicii

Beck Corlan - voce / ghitara Lucian Nagy - kaval bulgar, flaut, saxofon Marcelle Poaty-Souami - clape Mircea Ardeleanu Jr. - percutie Mihai Neagoe - Sunet Participarea se face musai cu rezervare, iar in momentul rezervarii trebuie achitat online suma de 90 de ron, care reprezinta consumatia minima d

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Beck Corlan la Casa Bunicii
Beck Corlan la Casa Bunicii

Ora și locul

29 iul. 2022, 20:00

Timișoara, Strada Mareşal Alexandru Averescu 1B, Timișoara 300773, Romania

Oaspeți

Despre eveniment

Beck Corlan - voce / ghitara Lucian Nagy - kaval bulgar, flaut, saxofon Marcelle Poaty-Souami - clape Mircea Ardeleanu Jr. - percutie Mihai Neagoe - Sunet

Participarea se face musai cu rezervare, iar in momentul rezervarii trebuie achitat online suma de 90 de ron, care reprezinta consumatia minima de persoana. Cei 90 de lei achitati la rezervare vor fi scazuti din nota de plata.

Rezervarile se fac incepand cu ora 18:00. Rezervarea minima este de trei persoane.

Pentru copii nu se cere consumatie minima, decat daca vreti sa aiba loc la masa. Daca sunt mici si stau in scaunelul special sau stau mai mult la locul de joaca nu trebuie achitat nimic.

Bilete

  • Cină cu muzică live

    Valoarea biletului poate fi transformată integral în consumație. Nu se dă rest în cazul în care valoarea consumației este mai mică decât cea a biletului.

    90,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page