top of page

ca la bunica

Meniu bănățean

Meniul bănățean ne deosebește pe noi de celelalte restaurante și pe evenimentul tău de celelalte la care ai mai participat. Alege meniul acesta atunci cand vrei un eveniment relaxat, cu servire tip bufet suedez, care îi încurajează pe invitați să se ridice de la masă și să socializeze.

 

Meniul se compune din gustari reci tradiționale din Banat și bufet cald. Să le luăm pe rând.

Gustări reci

Acestea depind de sezon insa, în general conțin: salata boeuf, salata de vinete, cremă de brânză de vaci cu semințe de mărar, salată de ciuperci, fasple frecată cu prăjeală de ceapă și boia dulce, pastă de jumări cu ceapă și muștar, caș sau telemea de oaie, roșii cu busuioc, creastă de slanină prăjită pe pat de mămăligă.

Bufet cald

Aici îți putem oferi foarte multe variante. De exemplu mâncaruri gatite tradițional bănățene cum ar fi friptura de porc cu ciușpais de dovlecei saucarne fiartă din supă cu sos de roșii si cartofi natur.

O a doua variantă este sa alegi grătare românești cum ar fi mititei, ceafă si piept de pui la gratar, pulpe dezosate la gratar stropite cu pesto de patrunjel și usturoi, ciolan la gratar cu sos de hrean.  Toate astea le putem gati în grădină, în fața ta, pe grătar cu carbuni, la un extra cost.

Contra unui pret suplimentar putem pregăti un ceaun cu vestitul nostru gulaș unguresc.

meniu banatean casa bunicii
platou gratare
meniu banatean casa bunicii
meniu banatean casa bunicii
meniu banatean casa bunicii
bottom of page