ca la bunica
Meniu bănățean
Meniul bănățean ne deosebeÈ™te pe noi de celelalte restaurante È™i pe evenimentul tău de celelalte la care ai mai participat. Alege meniul acesta atunci cand vrei un eveniment relaxat, cu servire tip bufet suedez, care îi încurajează pe invitaÈ›i să se ridice de la masă È™i să socializeze.
Meniul se compune din gustari reci tradiÈ›ionale din Banat È™i bufet cald. Să le luăm pe rând.
Gustări reci
Acestea depind de sezon insa, în general conÈ›in: salata boeuf, salata de vinete, cremă de brânză de vaci cu seminÈ›e de mărar, salată de ciuperci, fasple frecată cu prăjeală de ceapă È™i boia dulce, pastă de jumări cu ceapă È™i muÈ™tar, caÈ™ sau telemea de oaie, roÈ™ii cu busuioc, creastă de slanină prăjită pe pat de mămăligă.
​
Bufet cald
Aici îÈ›i putem oferi foarte multe variante. De exemplu mâncaruri gatite tradiÈ›ional bănățene cum ar fi friptura de porc cu ciuÈ™pais de dovlecei saucarne fiartă din supă cu sos de roÈ™ii si cartofi natur.
O a doua variantă este sa alegi grătare româneÈ™ti cum ar fi mititei, ceafă si piept de pui la gratar, pulpe dezosate la gratar stropite cu pesto de patrunjel È™i usturoi, ciolan la gratar cu sos de hrean. Toate astea le putem gati în grădină, în faÈ›a ta, pe grătar cu carbuni, la un extra cost.
Contra unui pret suplimentar putem pregăti un ceaun cu vestitul nostru gulaș unguresc.