top of page
B0055238.jpg
Zona VIP

Clubul Sărbătoriților

Clubul Sărbătoriților este zona VIP a clienților Casa Bunicii. Odată ce te-ai înscris te vei bucura de avantaje extraordinare.

01

Acumulezi 10% din valoarea fiecarei note de plata

De fiecare data cand mananci la Bunica, 10% din valoarea notei de plata se va acumula in contul tau sub forma de puncte. Ulterior vei putea folosi aceste puncte pentru a achita o viitoare nota de plata.

02

100 ron cadou de ziua ta

In fiecare an vei primi automat, in contul de client, un voucher cu care vei putea achita consumatia cu ocazia zilei tale de nastere.

Reguli si conditii ale ofertei

Pentru a beneficia de beneficiile Clubului Sarbatoritilor trebuie sa te inscri in baza noastra de date. Inscrierea se face in oricare dintre restaurantele Casa Bunicii folosind formularul oferit de ospatari. Informatiile pe care le vom solicita sunt Nume, Prenume, email si data de nastere. Va trebui sa ai asupra ta cartea de identitate.

Acumulare de puncte

 1. Inscrie-tre in Clubul Sarbatoritilor in oricare din restaurantele noastre sau comanda online direct de la noi, fara intermediari. 

 2. Anunta ospatarul ca doresti sa acumulezi puncte in cont inainte de a emite nota de plata. Ulterior puncetel nu mai pot fi adaugate. In cazul comenzilor online punctele se adauga automat in contul tau.

 3. Pe nota de plata vei vedea mereu situatia punctelor acumulate in cont

 4. Pentru a cheltui din punctele acumulate va trebui sa anunti ospatarul ca esti membru in Clubul Sarbatoritilor si vrei sa utilizezi din punctele acumulate. Cu puncte poti achita integral sau partial o nota de plata.

 5. Punctele acumulate in cazul comenzilor online pot fi folosite doar pentru alte comenzi online. Punctele acumulate in restaurant pot fi folosite doar pentru alte comenzi in restaurant.

 6. Punctele neutilizate se anuleaza dupa 180 de zile.

 7. Nu se acumuleaza puncte in cazul meselor festive sau a comenzilor de catering.

Voucherul cadou

 1. Inscrie-te in Clubul Sarbatoritilor in oricare dintre restaurantele noastre

 2. Cu acesta poti achita maximum 30% din valoarea notei de plata, dar nu mai mult de 100 de ron.

 3. Aceste este valabil in intervalul plus-minus 10 zile in jurul datei tale de nastere

 4. Anunta ospatarul ca vrei sa utilizezi voucherul INAINTE de ca acesta sa scoata nota de plata.

 5. Voucherul poate fi utilizat o singura data pe an

 6. Voucherul se genereaza automat in contul tau de client, in fiecare an. Nu este necesar sa mai faci nimic in plus.

bottom of page