top of page

joi, 03 aug.

|

Timișoara

Cina cu film

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Cina cu film
Cina cu film

Ora și locul

03 aug. 2023, 20:30 – 23:50

Timișoara, Strada Mareşal Alexandru Averescu 1B, Timișoara 300773, România

Despre eveniment

Casa Bunicii, locul în care găsim mereu modalități inedite de a te bucura de o seară minunată! 

Suntem încântați să îți prezentăm evenimentul nostru special săptămânal, "Cina cu film". Este momentul perfect pentru a te relaxa și a te destinde după o săptămână aglomerată.

La Casa Bunicii, credem că experiențele cu adevărat deosebite sunt cele care îmbină gustul excelent al mâncării cu magia cinematografiei. De aceea, am creat acest eveniment unic, în care te poți bucura de o cină delicioasă și apoi poți să te relaxezi și să te lași purtat de povestea unui film captivant.

Și cel mai bun lucru? Participarea la "Cina cu film" este complet gratuită, cu o mică condiție: te invităm să savurezi cina la noi, fiecare persoana trebuind sa comande un fel de baza. Meniul nostru variat îți oferă o gamă largă de feluri principale din care poți alege, iar porțiile noastre sunt generoase, pentru a-ți asigura o experiență culinară pe cinste.

Pentru a beneficia de această experiență deosebită, te rugăm să rezervi în avans locurile tale preferate la eveniment, folosind formularul de rezervări online de pe website-ul nostru, disponibil la adresa https://www.casa-bunicii.ro/rezervari-online-casa-bunicii. Așa ne asigurăm că avem locuri pregătite special pentru tine și că totul decurge fără probleme.

Evenimentul începe la ora 20:30, însă proiecția filmului va începe atunci când va fi suficient de întuneric pentru a crea atmosfera perfectă. Așa că, te sfătuim să vii puțin mai devreme pentru a-ți putea alege locul preferat și pentru a te relaxa în confortul nostru.

Participarea la "Cina cu film" nu doar că îți aduce momente de relaxare și distracție, dar vine și cu alte avantaje pe care le considerăm relevante pentru tine. Pe lângă experiența culinară excepțională și filmul de calitate pe care îl vei urmări, te vei bucura de o atmosferă prietenoasă și primitoare, servicii impecabile și ocazia de a petrece timp de calitate cu cei dragi sau de a întâlni oameni noi cu aceleași pasiuni.

Deci, hai alături de noi la "Cina cu film" și lasă-ne să te răsfățăm cu delicii culinare și momente de neuitat. Te așteptăm cu drag la Casa Bunicii pentru a-ți oferi o seară cu totul specială!

Distribuie evenimentul

bottom of page