top of page

Restaurant cu loc de joaca în Timișoara

Facilitatile pentru copii și părinți au stat de la început în centrul filozofiei Casa Bunicii. Avem scăunele speciale, hârtii și creioane de colorat, loc de schimbat scutece si nu in ultimul rand meniu gratuit pentru copii.

Restaurantul Casa Bunicii 1 din Timișoara are amenajate două locuri de joacă pentru copii. Unul la interior, cu acces din zona sălilor de mese, iar altul in grădină. Locul de joaca pentru copii din exterior este dotat cu suprafete moi, din tartan si cu ansambluri de joaca premium. La cerere putem amenaja o masa pentru petreceri de copii chiar la intrarea în locul de joacă.

Animator gratuit in weekend, sâmbătă între 18:00-20:00 si duminică între 13:00 și 15:00 - te rugăm să te interesezi în avans daca animatorul va fi prezent deoarece îl chemăm în funcție de numarul de rezervari.

Citeste mai multe despre filosofia noastra cu privire la copii la noi pe blog: Pentru Restaurantul Casa Bunicii, copiii nu sunt un deranj, ci o bucurie a întâlnirii sau revederii dar si Children playdate & chill mom relaxation la Casa Bunicii Timișoara

bottom of page