

Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si ghimbir
Traditionalul dovleac placintar il imbunatatim cu lapte de coscos si ghimbir, apoi adaugam deasupra crutoane de paine si seminte de dovleac.

Limba de Vita cu Piure Aromatizat cu Trufe si Sos Brun
Fierbem limba de vitel intr-un amestec de apa, legume aromate si condimente pana devine frageda. o taiem felii si ti-o servim acoperita cu un strat generos de sos brun impreuna cu cartofi piure aromatizat cu trufe. un preparat cu adevarat special gata sa resfete cele mai pretentioase gusturi.

Muschiulet de Porc cu Spatzle, Sos de Hribi si Baby Spanac
Bunica te poarta intr-o călătorie gastronomică prin aromele delicate ale mușchiulețului de porc, spaetzle-ului condimentat, sosului rafinat de hribi și prospețimii baby spanacului.

Salam de biscuiti
Inchideti ochii si bucurati-va de un festin de arome si texturi. Un preparat ce te transporta intr-o calatorie dulce si tentanta.

Cotlet de Porc cu compot scazut de Gutui si Rosti
Intr-o armonie perfectă între suculența cărnii de porc, crocantele röstis de cartofi și dulceața chutney-ului de gutui, descoperiți un festin culinar care îmbină tradiția cu inovația.