top of page


Midii de Marea Neagra
Midiile le pregatim cu ardei, telina apio, usturoi, vin, patrunjel si sos de rosii - 600 gr

Spatzle cu pesto de leurda si loboda
Paste făcute în casă doar din ou și făină servite cu un pesto reinterpretat.

Creveti in sos de unt
Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita - 250 gr.

Obrajori de vita cu piure cu trufe si ceapa murata
O carne extraordinar de moale ce trebuie neaparat încercată.

Salata cu muschi de vita
Muschi de vita, pere, rucolla, baby spanac, avocado, nuca, dressing de lamaie - 300 gr

Antricot de vita
Antricot de vita pe gratar cu sos chimichurry si lebume la gratar

Piept de rata cu piure de cartofi dulci si cartofi gratinati
Un preparat complex, asortat cu un piure facut din cartofi dulci si morcovi, impreuna cu cartofi gratinati cu smantana.

Sarmale în foi de viță
Un preparat traditional pe care Casa Bunicii îl aduce în meniu in fiecare vară pentru o perioada limitată. Le servim cu sos de mărar și mămăligă.
bottom of page