top of page

Seara cu mâncare ungurească la Casa Bunicii din Timisoara


Szaby, bucatarul nostru sef, ne pregateste cateva din mancarurile cu care el a crescut. Așa că te invităm la Casa Bunicii din Timișoara ca să petrecem împreună o seară ungurească autentică. Și nu ne referim numai la mancare ci și la muzica.


Meniu cu mancare ungureasca


  • Szegedi halászlé - Supa de peste a la Szeged

  • Brassói aprópecsenye - Fripturica Mititica din Brasov

  • Somlói Galuska - Galuste din Somlo


Daca esti curios, curajos sau doar gurmand vino la noi si afla: oare cat de iute e supa de peste a "Veciniilor" cu care se lauda asa mult, oare ce este fripturica din Brasov si ce legatura are cu Brasovul si de ce a devenit asa de popular desertul lor din Somlo?.

La Casa Bunicii vei gasi raspunsurile - nu trebuie sa conduci pana la Szeged pentru o experienta autentica Unguresca.





Kedves Temesváriak!

A Casa Bunicii vendéglő egy estére Nagyi házává alakul, így vendégeit egy igazán

magyaros vacsorával készül fogadni. A vendéglő magyar séfje a következő menüt állította össze: Szegedi halászlé Brassói aprópecsenye Somlói Galuska Tegyétek próbára milyen a Temesváron készült halászlé, vajon van olyan mint a híres Szegedi? A Brassói az nem más, mint "krumpli hússal" nem lehet mellé lőni, mindenki kedvence. Somlóit meg mindenki tud, de senki nem készít, mert macerás. Úgyhogy gyertek el, magyar zene, magyar borok garantáltak! Van egy erős szatmári tájszólásban beszélő magyar pincérünk is. A társaság a ti dolgotok, azt ti hozzátok. December 8-án 18 óra után várunk benneteket!

644 afișări0 comentarii

Postări conexe

bottom of page