Comandă de la noi meniul de Crăciun sau Revelion



Anul asta nu mai trebuie sa gatesti.

Restaurantul Casa Bunicii din Timisoara, dar si cel din Dumbrăvița, ți-au pregătit un meniu de Craciun si de Revelion, de-a gata. Păstrează timpul astfel economisit pentru cei dragi tie.

Ai de ales între platouri aperitiv tradiționale și moderne, salate îndrăgite de sărbători, mancare gatită sau chiar ciorbe.

Treaba decurge așa:

  1. Alegerea meniului - tu alegi dintre zecile de preparate propuse de bunica astfel încât

îți configurezi meniul dorit.

  1. Apoi ne faci o comanda. Noi iți recomandăm sa faci comanda online și să achiți cu cardul, pentru a simplifica lucrurile.

  2. Confirmare - Cu câteva zile înainte de livrare noi te vom suna pentru a discuta ultimele detalii.

  3. Livrarea - Ai doua variante: fie vi tu dupa comanda (de preferat) la o ora fixa pe care o stabilim împreună, fie îți livrăm noi.


Livrarea însă nu va fi la oră fixa ci într-un interval de cateva ore, în functie de numarul nostru de comenzi. Astfel poți alege varianta care crezi că ți se potrivește cel mai bine. Zilele de livr



ari vor fi 24.12.2022 respectiv 31.12.2022.


Vezi in continuare oferta noastra:




Platouri reci

Platou gustari finger food – 1200 g – 300 lei

·

Oua umplute cu crema de avocado, anchoix, perle de somon pe tartina din paine tramezzini

· Rulada din jambon cu crema de branza si ardei gras.

· Pate din ficat de rata acoperit cu untura si boia

· Vole au


vent cu salata waldorf

· Mini wellington din muschiulet de porc si somon fume

· Chiftelute de cartofi cu somon, capere si mousse de lamaie

Pomana porcului – 1400 g – 146 lei

· Caltabos

· Sangerete

· Toba

· Jumeri

· Carnati afumati

· Gusa fiarta cu boia

· Ceapa rosie

Platou oua umplute – 20 de jumatati – 100 lei

Salate – 45 lei/500 gr

· Salata cu mix de ciuperci si trufe

· Salata de boeuf cu carne de vita

· Fasole frecata cu prajeala de ceapa rosie si boia

· Salata de vinete cu ardei copti


Sarmale fierte in oala de lut – 30 de bucati ( oala inclusa) – 200 lei


Fel de baza

· Lup de mare cu piure de telina, creveti decorticati si sos calypso

· Piept de porc gatit la smoker cu fum din lemn de fag cu barcute de ardei umplute cu cartofi gratinati cu parmesan si dulceata de ardei iute

· Cotlet cu os Forfive pe pat de frunze, cartofi umpluti cu ardei copti si sos de anchoix

· Pulpa de rata cu varza rosie bavareza si chips de cartof dulce

· Muschi de vita Wellington cu sparanghel alb, piure cu trufe si sos de piper verde

· Balotine din pulpa de pui cu mix de legume, piure de mazare si conopida gratinata


Supe/ciorbe – 350 ml/portie

· Zupa de rata cu galuste – 16 lei

· Ciorba de burta – 21 lei

· Ciorba de pui a la grec – 18 lei

· Ciorba de legume – 16 lei


564 afișări0 comentarii

Postări conexe