top of page

Comandă de la noi meniul de Crăciun sau Revelion

Actualizată în: 14 dec. 2023


meniu craciun revelion

Anul asta nu mai trebuie sa gatesti.

Restaurantul Casa Bunicii din Timisoara, dar si cel din Dumbrăvița, ți-au pregătit un meniu de Craciun si Revelion, de-a gata. Numai bun pentru masa festiva dintre ani. Păstrează timpul astfel economisit pentru cei dragi tie.

Ai de ales între platouri aperitiv tradiționale și moderne, salate îndrăgite de sărbători, friptura de porc, sarmale sau chiar ciorbe.Treaba decurge așa:

  1. Alegerea meniului - tu alegi dintre zecile de preparate propuse de bunica astfel încât

meniu craciun revelion

îți configurezi meniul dorit. Atentie insa caci in cazul felurilor de baza comanda minima este de cinci portii din acelasi fel de mancare. De exemplu daca doresti ofriptura de porc ca si cea din imaginea alaturata va trebui sa selectezi in magazinul online 5 portii iar noi o vom livra ca si piesa intreaga.

  1. Apoi ne faci o comanda. Noi iți recomandăm sa faci comanda online și să achiți cu cardul, pentru a simplifica lucrurile. Poti plasa comanda folosind butonul de mai jos.

  2. Confirmare - Cu câteva zile înainte de livrare noi te vom suna pentru a discuta ultimele detalii.

  3. Preluarea comenzilor - Nu asiguram livrarea comenzilor. Acestea pot fi ridicate din restaurantul ales in zilele de 24 sau 31 decembrie, intre orele 12 si 16
Vezi in continuare oferta noastra:


Platouri aperitive Craciun & Revelion


Poti alege dintr-o gama variata de platori aperitive si salate aperitiv.
Supe & CiorbeFel de baza pentru Craciun & Revelion


Toate preparatele din aceasta categorie trebuie comandate in cantitate de minim 5 portii. Cu exceptia sarmalelor care se comanda la oala de 30 de bucati.

Desert


Anul acesta poti comanda in premiera salam de biscuiti si cozonac Babka


1.979 afișări0 comentarii

Postări conexe

コメント


bottom of page