Comandă de la noi meniul de Crăciun sau Revelion
Actualizată în: 14 dec. 2022

Anul asta nu mai trebuie sa gatesti.
Restaurantul Casa Bunicii din Timisoara, dar si cel din Dumbrăvița, ți-au pregătit un meniu de Craciun si Revelion, de-a gata. Numai bun pentru masa festiva dintre ani. Păstrează timpul astfel economisit pentru cei dragi tie.
Ai de ales între platouri aperitiv tradiționale și moderne, salate îndrăgite de sărbători, friptura de porc, sarmale sau chiar ciorbe.
Treaba decurge așa:
Alegerea meniului - tu alegi dintre zecile de preparate propuse de bunica astfel încât

îți configurezi meniul dorit. Atentie insa caci in cazul felurilor de baza comanda minima este de cinci portii din acelasi fel de mancare. De exemplu daca doresti ofriptura de porc ca si cea din imaginea alaturata va trebui sa selectezi in magazinul online 5 portii iar noi o vom livra ca si piesa intreaga.
Apoi ne faci o comanda. Noi iți recomandăm sa faci comanda online și să achiți cu cardul, pentru a simplifica lucrurile. Poti plasa comanda folosind butonul de mai jos.
Confirmare - Cu câteva zile înainte de livrare noi te vom suna pentru a discuta ultimele detalii.
Livrarea - Ai doua variante: fie vi tu dupa comanda (de preferat) la o ora fixa pe care o stabilim împreună, fie îți livrăm noi.
Livrarea însă nu va fi la oră fixa ci într-un interval de cateva ore, în functie de numarul nostru de comenzi. Astfel poți alege varianta care crezi că ți se potrivește cel mai bine. Zilele de livr
ari vor fi 24.12.2022 respectiv 31.12.2022.
Vezi in continuare oferta noastra:
Platouri reci
Platou gustari finger food – 1200 g – 300 lei
·

Oua umplute cu crema de avocado, anchoix, perle de somon pe tartina din paine tramezzini
· Rulada din jambon cu crema de branza si ardei gras.
· Pate din ficat de rata acoperit cu untura si boia
· Vole au
vent cu salata waldorf
· Mini wellington din muschiulet de porc si somon fume
· Chiftelute de cartofi cu somon, capere si mousse de lamaie
Pomana porcului – 1400 g – 146 lei
· Caltabos
· Sangerete
· Toba
· Jumeri
· Carnati afumati
· Gusa fiarta cu boia
· Ceapa rosie
Platou oua umplute – 20 de jumatati – 100 lei
Salate – 45 lei/500 gr
· Salata cu mix de ciuperci si trufe
· Salata de boeuf cu carne de vita
· Fasole frecata cu prajeala de ceapa rosie si boia
· Salata de vinete cu ardei copti
Sarmale fierte in oala de lut – 30 de bucati ( oala inclusa) – 200 lei
Fel de baza
· Lup de mare cu piure de telina, creveti decorticati si sos calypso
· Piept de porc gatit la smoker cu fum din lemn de fag cu barcute de ardei umplute cu cartofi gratinati cu parmesan si dulceata de ardei iute
· Cotlet cu os Forfive pe pat de frunze, cartofi umpluti cu ardei copti si sos de anchoix
· Pulpa de rata cu varza rosie bavareza si chips de cartof dulce
· Muschi de vita Wellington cu sparanghel alb, piure cu trufe si sos de piper verde
· Balotine din pulpa de pui cu mix de legume, piure de mazare si conopida gratinata
Supe/ciorbe – 350 ml/portie
· Zupa de rata cu galuste – 16 lei
· Ciorba de burta – 21 lei
· Ciorba de pui a la grec – 18 lei
· Ciorba de legume – 16 lei
Catering pentru meniul de Craciun sau revelion este o solutie pentru a petrece mai mult timp cu familia.