top of page

Poli Timisoara si Casa Bunicii, un parteneriat pentru comunitate


Poli Timișoara este echipa de suflet a Banatului. Cu 102 ani de existență și peste două milioane de fani în întreaga țară - oameni entuziaști care simpatizează cu alb-violeții - echipa de fotbal fanion a Banatului încearcă să își regăsească un nou suflu printr-un nou concept și o nouă filosofie de business: un club al comunității locale.


Avându-i în board pe fotbaliștii experimentați Iosif Rotariu și Costel Pantilimon, precum și pe antrenorul Paul Codrea, Poli este clubul unde se aude cel mai clar și puternic vocea suporterilor.


Suporterii au calitatea de membri oficiali ai clubului, îl susțin prin cotizațiile lor, sunt reprezentați în board-ul de conducere al acestuia, votează toate deciziile importante și se implică activ în bunul mers al fotbalului timișorean. Pasiunea pentru Poli nu ține cont de liga în care joacă echipa sau de granițe.


Cu două milioane de simpatizanți, dintre care un milion la nivel regional, Poli este a patra cea mai iubită echipă de fotbal din România, cu numeroși followeri în social media și oameni inimoși în jurul clubului.


Costel Pantilimon, managerul general al Poli Timisoara care aduce la club know-how-ul și


abordarea din cluburile britanice la care a jucat, ne-a declarat în exclusivitate:


"Toată suflarea timișoreană de iubitori de fotbal înțelege și simte doar Poli. Au în suflet și în


sânge iubirea pentru acest club. Sunt mulți poliști dedicați în oraș care vor să ajute și să se implice în reușita noii noastre abordări comunitare. De aceea, le mulțumesc tuturor antreprenorilor locali care se implică pentru a asigura o mai bună expunere, un mai bun marketing și o comunicare extinsă pentru Poli. Orice brand sportiv care se respectă are nevoie de reputație, consecvență și credibilitate și toate acestea depind de transparența comunicării noastre.


Este o diferență semnificativă între un club care se bazează pe un singur sponsor mare, de care depind apoi toate deciziile importante și un club al comunității locale, susținut de mulți investitori mici, nu de un singur patron care taie și spânzură.Prin crearea unei societăți pe acțiuni deschise către fani și suporteri avem în jur mai mulți prieteni dragi care iubesc clubul, înțeleg cum gândim și ce ne propunem și ne ajută să schimbăm conceptul și percepția locală despre Poli. Vom evolua treptat și organic, printr-o echipă competitivă de jucători tineri, crescuți și formați în academia noastră de fotbal.


Puștii din academia noastră au prioritate la selecția în echipă în acest an competițional. Academia de Juniori Poli Timișoara este o școală de fotbal de elită, orientată către performanță, care formează nu doar sportivi, ci și oameni. Caracterul jucătorilor noștri tineri, ce reprezintă peste două treimi din lotul echipei de fotbal Politehnica Timișoara, tăria lor de caracter se va vedea în felul pozitiv în care reacționează la responsabilitatea și exigențele îmbrăcării tricoului clubului la echipa mare, de seniori. Este o creștere continuă, frumoasă a unor tineri. Sper să se adapteze rapid la nivelul de performanță necesar pentru echipa de seniori."La Casa Bunicii am decis să onorăm preferințele timișorenilor și clienților noștri și să dedicăm luna august alb-violeților.

Costel Pantilimon, managerul general al clubului, este încântat de premisele acestui parteneriat local:"Fotbaliștii tineri ai clubului Poli depun eforturi zilnic la antrenamentele intense și au nevoie de o mâncare sănătoasă și consistentă. Casa Bunicii ne oferă zilnic în luna august, după fiecare antrenament, o mâncare proaspătă și de calitate.


Eu sunt client fidel al restaurantului Casa Bunicii de mai multă vreme și am știut din propria experiență că pot recomanda cu mâna pe inimă și sportivilor mei acest restaurant deoarece sunt încântat atât de calitatea serviciilor, cât și de calitatea și gustul mâncării.


Este o hrană sănătoasă și am găsit înțelegere la owner și la echipa de bucătari profesioniști, astfel încât să ne ofere zilnic o masă caldă potrivită pentru sportivii profesioniști, fără prăjeli și fără multe grăsimi.


Pe parcursul lunii august vom avea două evenimente de activare la restaurantul Casa Bunicii, unul dintre ele fiind pe 16 august, miercuri, cu ocazia meciului de Supercupa Europei, când vor fi prezente la restaurant o serie de figuri cunoscute ale fotbalului timișorean care au trecut pe la Poli și au îmbrăcat tricoul alb-violet.


Vom face fotografii cu fanii, vom da autografe și vom sta de vorbă cu oamenii prezenți la restaurant, răspunzând întrebărilor și curiozităților clienților fideli ai restaurantului Casa Bunicii.


De asemenea, vom avea împreună cu Casa Bunicii o tombolă unde puteți câștiga materiale semnate de sportivii noștri."


Hai și susține împreună cu noi echipa ta preferată! Rezervă în luna august o masă la Bunica și bucură-te de mâncarea și atmosfera ta de familie preferată. Împreună cu familia numeroasă a suporterilor Poli ce sunt clienți fideli Casa Bunicii.

40 afișări0 comentarii

Postări conexe

Comments


bottom of page